Vedfelt Instituttets undervisere

Vedfelt Instituttet en gruppe af faste undervisere, som alle både har indgående kendskab til kybernetisk psykoterapi og en specialviden, som kompletterer uddannelsen. Derudover vil du på uddannelsen møde en række fagspecifikke undervisere som hver er specialister inden for et felt.

 

Faste undervisere

Ole Vedfelt

Ole Vedfelt

Læs mere om Ole Vedfelt her.

Lene Vedfelt

Lene Vedfelt

Læs mere om Lene Vedfelt her.

Henriette Løvdal

Læs mere om Henriette Løvdal her.

Torben Hansen

Læs mere om Torben Hansen her.

Fagspecifikke undervisere

IMG_5314-768x811

Torunn Schei

Empati og psykoterapi. Emotioner, seksualitet og psykoterapi

Torunn er uddannet psykolog fra Århus Universitet, og er autoriseret af psykolognævnet.

Hun har en psykoterapeutuddannelse fra Center for Selvudvikling ved Jens Enemark og en 3-årig kropsterapeutisk uddannelse fra Nordlys Centeret i Silkeborg. Hun har beskæftiget sig indgående med meditation og selvudvikling i mange år især gennem træning bl.a. hos Dr. Phil Jes Bertelsen.

Foto-paa-vej

Lars Ryde Pedersen

Grænseflader til psykiatri og psykopatologi

Lars er speciallæge i psykiatri og almen medicin. Han er uddannet som gruppeanalytisk psykoterapeut og har uddannelse i kognitiv psykoterapi herunder også som træner i ”Mindfulness”Han har været i uddannelsesforløb gennem flere år i ”Integreret psykoterapi og kybernetisk psykologi” ved Ole og Lene Vedfelt. Derudover har han været i meditationstræning hos dr.phil. Jes Bertelsen og Vækstcenteret siden begyndelsen af firserne. Lars har været overlæge på det psykoterapeutiske dagafsnit i Hillerød i Psykiatrisk Sygehus, Frederiksborg Amt. Ud over de almen psykiatriske opgaver har Lars gennem mange år arbejdet med både individuel psykoterapi og gruppeterapi samt supervision og undervisning.

SONY DSC

Misser Berg

Temaer fra Jungiansk psykologi

Arkitekt M.A.A. Jungiansk Analytiker IAAP. Medlem af Selskabet for Analytisk Psykologi, Danmark, samt af Psykoterapeutforeningen og Dansk Selskab for Psykoanalytisk Psykoterapi. Misser har en omfattende uddannelse i analytisk psykogi i ved Jung Instituttet København og London. Terapeutisk praksis med individuel terapi / jungiansk analyse. Misser har skrevet  videnskabelige artikler og afholdt foredrag om bl.a. drømmematrix og kvindelig psykologi mv. 

Susanne Bang

Susanne Bang

Supervision og intern kvalitetssikring

Susanne er oprindelig uddannet som socialrådgiver fra Den Sociale Højskole i København i 1968. Har i begyndelses af 80’erne uddannet sig som bioenergetisk psykoterapeut fra Bioenergetic Institute (NY). Hun har taget uddannelsen hos David Boadella og har hentet inspiration fra en lang række kurser hos bl.a.Albert Pesso,Peter Levine m.fl.. Certificeret Imago Relations Terapeut fra 2004.

Gennem årene har hun superviseret og undervist rundt i landet, men også i England, Norge, Sverige og Bosnien/Kroatien. Forfatter til flere bøger bl.a. ”Ramt, rørt og rystet. Hun er medlem af Psykoterapeutforening.

Lianne Portrait sh 2 red 9.4.11

Lianne Ervolder

Tidlige relationer og tilknytningsteori

Lianne er Exam. Pæd. fra Danmarks lærerhøjskole. Hun har en psykoterapeutisk / kropsterapeutisk uddannelse i eksistentiel bioenergetik. Masteruddannelse i kybernetisk psykoterapi og psykologi fra Vedfelt Instituttet. Postgraduat supervisionsuddannelse fra Vedfelt Instituttet. 2-årigt forløb i traumehealing med udgangspunkt i Peter Levines Somatic Experiencing. Certificeret stresscoach. Medlem af Psykoterapeutforeningen.

Mange års erfaring med kurser i ledelse og konfliktløsning, samt supervision af psykoterapi og af socialpædagogisk arbejde med børn og unge.

9EF4DED86F6C4AD6BE6F2ACF65BA2BD6

Kurt Lillør

Supplerende underviser i kognitiv terapi

Kurt er autoriseret psykolog. Fuldtidspraksis i Holstebro med samarbejde med psykiatrien. Arbejder med systemisk og kognitiv terapi, gruppeterapi og supervision, og behandler bl.a. angst, fobi, depression, stress, udbrændthed, sorg, akut krise og eksistentielle kriser. Har været ansat i Pædagogisk Psykologisk Rådgivning Skive under Lars Tolsgaard.

Mangeårig træning og supervision af kybernetisk psykoterapi ved Ole Vedfelt. Uddannelser i kognitiv terapi og supervision, mindfulness baseret kognitiv terapi og traumatologi.

IMG_0467

Else Margrethe Fischer

Om at bruge kybernetisk psykologi indenfor psykiatriområdet. 

Else Margrethe er psykoterapeut uddannet på Vedfelt Instituttet og cand. mag i kunsthistorie og dansk fra KU og SDU. Er endvidere eksamineret kunstterapeut fra Skolen for Kunstterapi og Psykoterapi v. Elise Frigast. Har 2013-15 i Regions Hovedstadens Distriktspsykiatri, Helsingør stået for pilot- og forskningsprojekt med individuel terapi som behandlingstilbud.

Arbejder i Gribskov Kommune som Recovery-coach for borgere med psykiatriske diagnoser.

Kim Dambæk

Kim Dambæk

Kreativitet i kybernetisk psykoterapi.

Kim er psykoterapeut MPF uddannet på Vedfelt Instituttet med privat praksis i København og Sydsjælland. Er uddannet sceneinstruktør ved Drama Centre i London, har taget kursus ved Center for Relationsfokuseret Terapi ved Kirsten Seidenfaden og Parforholds Kursus ved Susanne Thorsted, Præstø.

Kim har i de senere år arbejdet med ACT ON IT ved unges misbrug i Gladsaxe Kommune. Skaber af TANKeSTATIONEN for udsatte unge finansieret af Egmont Fonden.

Ursula Fürstenwald

Ursula Fürstenwald

Ursula er autoriseret psykolog og godkendt specialist i psykoterapi, samt specialist og supervisor i psykotraumatologi. Desuden har hun en 3 års efteruddannelse i systemorienteret familieterapi, en 3 års træningsprogram i kropsorienteret psykoterapi ”Energy and Consciuoness” samt en 3 årig uddannelse i Somatic Experiencing - kropsorienteret traumebehandling efter Peter Levine, Ph.D.

DSC01836 (6)

Henrik Hass

Opgavevejledning

Henrik er psykoterapeut MPF fra Vedfelt Instituttet, er BA i religionsvidenskab og filosofi med studier på Center for Intersubjectivity v. Dan Zahavi Filosofisk Institut KU.  Henrik er privatpraktiserende psykoterapeut med klinik i København. Han har i en årrække behandler og underviser på specialskole med særligt fokus på samtalens rolle i personlig udvikling, mindfulness og læring. Projektudvikler og hands on i Københavns Kommunes projekt Mænd i København.

image1

Anders Vogt

Individuel supervision

Anders er psykoterapeut MPF uddannet fra Vedfelt Instituttet og cand.comm. fra Roskilde Universitet. Anders har modtaget supervision fra Vedfelt Instituttet gennem en årerække.

Sideløbende med sin terapeutpraksis, har han i mange år arbejdet med brugervenlighed og grænseflade i it-branchen.

Kirstine Ørts Thingstrup

Individuel supervision

Kirstine er uddannet psykoterapeut fra Vedfelt Instituttet og har gennem mange år haft egen praksis. Hun er medlem af Dansk Psykoterapeut Forening. Oprindelig er hun uddannet sygeplejerske og sundhedsplejerske.

I forbindelse med sit arbejde med udsatte familier og senere som psykoterapeut har hun løbende suppleret sine uddannelser med kurser inden for krisebehandling, kommunikation og den svære samtale, samt i meditation og kropsbevidsthed.

Lisa Døgg Christensen

Administrativ medarbejder

Tekst på vej.

Comments are closed.