UNDERVISERE

Vedfelt Instituttet har en kerne af faste undervisere, som alle både har indgående kendskab til kybernetisk psykoterapi og en specialviden, som kompletterer uddannelsen. Derudover vil du på uddannelsen møde en række fagspecifikke undervisere som hver er specialister inden for et felt.

FASTE UNDERVISERE

DSC01836-6-square

Opgavevejledning og undervisning

Henrik er psykoterapeut MPF fra Vedfelt Instituttet, er BA i religionsvidenskab og filosofi med studier på Center for Intersubjectivity v. Dan Zahavi Filosofisk Institut KU. Henrik er privatpraktiserende psykoterapeut med klinik i København. Han har i en årrække behandler og underviser på specialskole med særligt fokus på samtalens rolle i personlig udvikling, mindfulness og læring. Projektudvikler og hands on i Københavns Kommunes projekt Mænd i København. Bidragsyder til bogen "Det ubevidstes potentiale".

F16ED3D2-1A97-4353-9C41-EB9F814C5B05_1_201_a

Supervision og undervisning

Anne Maj Nielsen, psykoterapeut fra Vedfelt Instituttet, er oprindelig uddannet psykolog (cand.psych. fra Københavns Universitet, 1986) med særlig interesse i sanselige erkendelsesformer: billeder og drama/teater. Hun har arbejdet med kunstneriske udtryk, med terapi og rådgivning af socialt udsatte, og har gennemført forskeruddannelsen ved Danmarks Lærerhøjskole med ph.d.-undersøgelsen Køn og symbollag i børns tegninger (1993). Som adjunkt og lektor på DPU, Aarhus Universitet, har hun undervist i pædagogisk psykologi og forsket i sanselige erfaringer, æstetiske læreprocesser, børns udtryksformer og udvikling, og børns og professionelles oplevelser af meditation og mindfulness i skole og voksenuddannelse. Hun har mange års meditationspraksis og har taget kurser i bl.a. gestaltterapi, bioenergi, spirituelt billedarbejde, kristen meditation, mindfulness, healing, drømmearbejde og supervision, samt uddannelse i kollegial ledelse ved Aarhus Universitet og omfattende træning i gruppesupervision ved Vedfelt Instituttet. Medlem af Dansk Psykolog Forening.

image1-square

Individuel supervision

Anders er psykoterapeut MPF uddannet fra Vedfelt Instituttet og cand.comm. fra Roskilde Universitet. Anders har modtaget supervision fra Vedfelt Instituttet gennem en årerække. Sideløbende med sin terapeutpraksis, har han i mange år arbejdet med brugervenlighed og grænseflade i it-branchen.

Fagspecifikke undervisere

IMG_5314-768x811-square

Empati og psykoterapi.
Emotioner, seksualitet og psykoterapi

Torunn er uddannet psykolog fra Århus Universitet, og er autoriseret af psykolognævnet.
Hun har en psykoterapeutuddannelse fra Center for Selvudvikling ved Jens Enemark og en 3-årig kropsterapeutisk uddannelse fra Nordlys Centeret i Silkeborg. Hun har beskæftiget sig indgående med meditation og selvudvikling i mange år især gennem træning bl.a. hos Dr. Phil Jes Bertelsen.

Vedfelt Instituttet psykoterapeut uddannelse Rasmus Handest

Grænseflader til psykiatri og psykopatologi

1. reservelæge, ph.d studerende. Overfattende erfaringer fra ansættelser ved blandt andet psykiatrisk center Sankt Hans, psykiatrisk center Glostrup, psykiatrisk center Ballerup. Underviser i psykiatri ved Metropol mv.

SONY DSC

Temaer fra Jungiansk psykologi

Arkitekt M.A.A. Jungiansk Analytiker IAAP. Medlem af Selskabet for Analytisk Psykologi, Danmark, samt af Psykoterapeutforeningen og Dansk Selskab for Psykoanalytisk Psykoterapi. Misser har en omfattende uddannelse i analytisk psykogi i ved Jung Instituttet København og London. Terapeutisk praksis med individuel terapi / jungiansk analyse. Misser har skrevet videnskabelige artikler og afholdt foredrag om bl.a. drømmematrix og kvindelig psykologi mv.

Susanne-Bang-300x300-square

Supervision og intern kvalitetssikring

Susanne er oprindelig uddannet som socialrådgiver fra Den Sociale Højskole i København i 1968. Har i begyndelses af 80’erne uddannet sig som bioenergetisk psykoterapeut fra Bioenergetic Institute (NY). Hun har taget uddannelsen hos David Boadella og har hentet inspiration fra en lang række kurser hos bl.a.Albert Pesso,Peter Levine m.fl.. Certificeret Imago Relations Terapeut fra 2004. Gennem årene har hun superviseret og undervist rundt i landet, men også i England, Norge, Sverige og Bosnien/Kroatien. Forfatter til flere bøger bl.a. ”Ramt, rørt og rystet. Hun er medlem af Psykoterapeutforening.

Lianne-Portrait-sh-2-red-9.4.11-square

Tidlige relationer og tilknytningsteori

Lianne er Exam. Pæd. fra Danmarks lærerhøjskole. Hun har en psykoterapeutisk / kropsterapeutisk uddannelse i eksistentiel bioenergetik. Masteruddannelse i kybernetisk psykoterapi og psykologi fra Vedfelt Instituttet. Postgraduat supervisionsuddannelse fra Vedfelt Instituttet. 2-årigt forløb i traumehealing med udgangspunkt i Peter Levines Somatic Experiencing. Certificeret stresscoach. Medlem af Psykoterapeutforeningen. Mange års erfaring med kurser i ledelse og konfliktløsning, samt supervision af psykoterapi og af socialpædagogisk arbejde med børn og unge.

9EF4DED86F6C4AD6BE6F2ACF65BA2BD6-square

Supplerende underviser i kognitiv terapi

Kurt er autoriseret psykolog. Fuldtidspraksis i Holstebro med samarbejde med psykiatrien. Arbejder med systemisk og kognitiv terapi, gruppeterapi og supervision, og behandler bl.a. angst, fobi, depression, stress, udbrændthed, sorg, akut krise og eksistentielle kriser. Har været ansat i Pædagogisk Psykologisk Rådgivning Skive under Lars Tolsgaard. Mangeårig træning og supervision af kybernetisk psykoterapi ved Ole Vedfelt. Uddannelser i kognitiv terapi og supervision, mindfulness baseret kognitiv terapi og traumatologi.

Untitled-2

Om at bruge kybernetisk psykologi indenfor psykiatriområdet.

Else Margrethe er psykoterapeut uddannet på Vedfelt Instituttet og cand. mag i kunsthistorie og dansk fra KU og SDU. Er endvidere eksamineret kunstterapeut fra Skolen for Kunstterapi og Psykoterapi v. Elise Frigast. Har 2013-15 i Regions Hovedstadens Distriktspsykiatri, Helsingør stået for pilot- og forskningsprojekt med individuel terapi som behandlingstilbud. Arbejder i Gribskov Kommune som Recovery-coach for borgere med psykiatriske diagnoser.

Kim-Dambæk-1-300x300-square

Kreativitet i kybernetisk psykoterapi.

Kim er psykoterapeut MPF uddannet på Vedfelt Instituttet med privat praksis i København og Sydsjælland. Er uddannet sceneinstruktør ved Drama Centre i London, har taget kursus ved Center for Relationsfokuseret Terapi ved Kirsten Seidenfaden og Parforholds Kursus ved Susanne Thorsted, Præstø. Kim har i de senere år arbejdet med ACT ON IT ved unges misbrug i Gladsaxe Kommune. Skaber af TANKeSTATIONEN for udsatte unge finansieret af Egmont Fonden.

Ursula-Fürstenwald-2-300x300-square

Ursula er autoriseret psykolog og godkendt specialist i psykoterapi, samt specialist og supervisor i psykotraumatologi. Desuden har hun en 3 års efteruddannelse i systemorienteret familieterapi, en 3 års træningsprogram i kropsorienteret psykoterapi ”Energy and Consciuoness” samt en 3 årig uddannelse i Somatic Experiencing - kropsorienteret traumebehandling efter Peter Levine, Ph.D.

Vedfelt Insituttet Cecilie Rude

Administrativ medarbejder hos Vedfelt Instituttet

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly