Spændende Jung Kongres i Danmark

I år er der en enestående chance for at få en indsigt i hvordan arven fra Jung bliver forvaltet lige her og nu. Jungianernes største fælles begivenhed og som trækker folk fra hele verden er den Internationale kongres for analytisk psykologi. Den finder kun sted hvert tredje år og bliver afholdt i København. Misser Berg, som vi har glæde af som underviser i jungiansk psykologi på Vedfelt Instituttet er formand for Organizing Committee kontaktperson i Danmark.

Du kan se det omfattende og spændende program med mange valgmuligheder ved at gå ind på https://cg-jung.dk/ Til venstre på forsiden skal du klikke på XIX IAAP congress 2013. Her kan du få alle relevante oplysninger.

Ole bidrager med et 90 minutters foredrag + oplevelsesrejse og diskussion.
Det handler om vigtigheden af at arbejde med spirituelle barndomsoplevelser i en personlig udvikling. Titel: The phenomenology of the Spirit in Childhood Memories. Det er en ”Breakout session” torsdag d. 22 august kl. 13.30-15.00 Ole og Lene Vedfelt deltager i kongressen men er ikke medarrangører. For yderligere information henvises til skrivelsen nedenfor og til https://cg-jung from this source.dk/

Om os

Vi ønsker, at fremme personlig udvikling, og modenhed hos mennesker, der vil arbejde med sig selv, og deres relationer til andre. Vi vil inspirere, og kvalificere fagligheden hos mennesker, der arbejder med andre mennesker. I forlængelse af dette, tilbyder vi en psykoterapeutisk uddannelse.

Seneste indlæg

Modtag vores nyhedsbrev