PSYKOTERApeutUDDANNELSE

Psykoterapeutuddannelsen er for dig, der vil arbejde med dig selv og dine relationer, som basis for udvikling af kvalificeret faglighed i arbejdet med at hjælpe andre mennesker.

Uddannelsen er delt op i et 1-årigt afsluttet grundkursus og en 3-årig overbygning. Kursisterne på grundkursus kan være mennesker, der søger personlig udvikling, professionel kompetenceudvikling, eller mennesker, som ønsker at tage den fulde psykoterapeutuddannelse.

På uddannelsens grundkursus vil du komme til at arbejde med ressourceorienterede samtalemetoder, drømme, kropssansning, dynamisk tegneterapi, mindfulness, dybdemeditation og fordybelse, relationer, analyse og kognitive metoder. Metoderne hjælper dig med at komme i kontakt med dine egne og dine klienters skabende kræfter. Forløbet er bygget op, så du nænsomt men systematisk kommer til at møde ukendte sider af dig selv, som vil få afgørende betydning for dit liv og din selvoplevelse. Samtidig bliver du introduceret til en sammenhængende teori om det at være menneske og terapeut.

Uddannelsens 3 årige overbygning vil være en yderligere fordybelse i metoder, selvfordybelse og nærværstræning. Du kommer til at arbejde med klienter i terapi under omsorgsfuld udviklende supervision.

Kort om uddannelsen

Teori & metoder

Struktur & indhold

Undervisere

Vedfelt Instituttets historie & ledelse

Kontakt os

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly