Endnu en bog af Ole Vedfelt

Vigtig efterårslæsning til udvidelse af din faglige og menneskelige horisont.

Ole Vedfelts nye bog “A Guide to the World of Dreams – An Integrative Approach to Dreamwork” er blevet til på opfordring af det ansete internationale, forlag Routledge (London og New York), som udgiver akademiske kvalitetsbøger, blandt andet Jungs samlede værker.

Forlagets reviewere var begejstret for Oles formidable viden om drømme og hans evne til at omsætte sine originale og fremsynede ideer til en velskrevet, overskuelig og praktisk anvendelig metode. De bad ham skrive en global lærebog om drømme og drømmearbejde, der opfylder akademisk videnskabelige kriterier, samtidig med at den inkluderer den alment interesserede læser.

Bogen, som udkom 24 maj 2017, er den hidtil mest omfattende og opdaterede integration af den viden der i dag findes om drømme og drømmearbejde – psykologisk og terapeutisk såvel som naturvidenskabeligt

A Guide to the World of Dreams er kronen på værket af Oles mangeårige arbejde med drømmeforskning og drømmearbejde i praksis. Den giver dig en step-by-step guide tilpasset forskellige niveauer af ekspertise, fx langtids- og korttidsterapi, rådgivning, selvhjælp og personlig udvikling. I tilgift har du knivskarpe, videnskabeligt og psykologisk begrundede svar til skeptikere, som tror at drømme er psykisk skrald, og at drømmearbejde er nytteløst eller eskapistisk tidsfordriv.

Læs mere om bogen på vedhæftede flyer.

Vedfelt_Flyer World of Dreams.

Om os

Vi ønsker, at fremme personlig udvikling, og modenhed hos mennesker, der vil arbejde med sig selv, og deres relationer til andre. Vi vil inspirere, og kvalificere fagligheden hos mennesker, der arbejder med andre mennesker. I forlængelse af dette, tilbyder vi en psykoterapeutisk uddannelse.

Seneste indlæg

Modtag vores nyhedsbrev