Avanceret fortsætterhold 2022

Kategori:

Kroppens visdom og psykisk helhed med Lene og Ole Vedfelt.

 

Samspillet mellem krop og psyke er afgørende for personlighedens sammenhængskraft og helhed, det ene kan ikke være uden det andet. Vores krop spiller fra øjeblik til øjeblik konstruktivt sammen med vore grundlæggende emotioner og højere følelser, vores kreative fantasi, rationelle tænkning, og spirituelle væren. Mangel på indlevelse i kroppens ordløse ytringer gør os sårbare overfor stress, kan give emotionelle forstyrrelser, stagnation i selvoplevelse og relationer, fysiske symptomer og skavanker.

På kurset udforsker vi hvor langt vi kan strække vores bevidsthed ind i kroppens ordløse sprog, og gøre det til et redskab i selvudvikling og udvikling af gode relationer. Gennem fysiske øvelser udvikler vi forståelse for og indføling i kropslige fornemmelser, kropsstillinger, gestik, mimik og bevægelse, og forbinder det med det fulde spektrum af oplevelsesmodaliteter. Vi arbejder meditativt med energioplevelser, og bruger tegne/maleterapi og visualisering og drømme.

Den overordnede teori og metode er en kybernetisk psykologi og integreret psykoterapi. Kurset vil desuden forholde sig til denne nyeste viden om hjernen.

Metoden er udviklet gennem Ole og Lene Vedfelts mangeårige erfaring med grupper og egenterapi, meditation og selvudvikling. Vi mener, at mennesker er komplekse væsener med individuelle behov og udviklingsmuligheder, som kan fremelskes i en fælles opdagelsesproces.

Kurset er oplevelsesorienteret og tager udgangspunkt i deltagernes selvudvikling og arbejde med eget personligt materiale. På kurset anvender vi drømme, meditation, kropsarbejde og kreativt udtryk. Dette kombinerer vi med psykodynamisk forståelse og mindful kommunikation.

Teorierne og metoderne er velbeskrevet og videnskabeligt begrundet i Ole Vedfelts bøger og artikler og nu også af psykoterapeuter, der er uddannede fra Vedfelt Instituttet. Vi integrerer de vigtigste aspekter af psykodynamiske metoder, Jungs analytiske psykologi, ressourceorienteret kropspsykoterapi, gestaltterapi og psykodrama og inddrager mindfulness og selvudviklings meditationer, bl.a. inspireret af Bob Moores og A. H. Almaas’ metoder. Dette er integreret i en system- og informationsteoretisk ramme under betegnelsen kybernetisk psykologi- og psykoterapi.

Det samlede forløb er på 80 timer og består i en kombination af teori, egenterapi og superviserede øvelser.

Tid: 4 forlængede weekends i 2022 fredage kl. 17.00-21.30, lørdage 9.30- ca.18.00 og søndage kl. 9.30-17.30

Datoer i 2022:

28.29.30. januar.

29.30.01. april.

2.3.4. september

18.19.20. november.

Der er to pauser af 15 minutters varighed henholdsvis formiddag og eftermiddag med the/kaffe. Frokostpausen varer 1¼ time.

Sted: Gribskovvænget 29, Gadevang, 3400 Hillerød

Pris og betaling: Det samlede kursusgebyr er kr. 16.000, –

Kursusgebyret betales med depositum og to følgende rater til Danske Bank på

reg. 4448, konto 0004880358 Betaling mærkes med kursus nr. 22P11 samt dit navn.

Depositum kr. 4.000, – 29. november 2021
1. rate   kr. .6.000, – 27. januar 2022
2. rate   kr. 6.000, – 28. august 2022

Tilmelding og betaling er bindende for hele kurset.

Det skal bemærkes, at man er forpligtet til at indbetale hele kursusafgiften på kr. 16.000, – uanset om man eventuelt bliver forhindret i at deltage.

Hvis kurset er overtegnet, bliver deltagelse afgjort ud fra indbetalingsdato for depositum.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Avanceret fortsætterhold 2022”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Event Details

Modtag vores nyhedsbrev