Det supramodale rum – bindeleddet mellem krop, sjæl og ånd.

Kategori:

1-årigt fortsætterhold i 2020 med Lene og Ole Vedfelt

Det supramodale rum er et indre psykisk værksted, hvor følelser, tanker, visuelle forestillinger og kropsoplevelser indgår i dynamiske helheder, som er mere end summen af de enkelte dele. Supramodal helhed er en grundlæggende oplevelsesmåde, som er tilstede fra fødslen. Supramodal helhed er tilstede som en selvorganiserende baggrund for alle vore handlinger, for vores evne til relationer, og for ethvert bevidsthedsmæssigt udviklingspotentiale. Det supramodale rum forbinder krop, sjæl og ånd, og det muliggør kreative synteser, som vi ofte ikke udnytter

Gennem mange års erfaring har vi udviklet metoder til at arbejde med det supramodale rum. Vi har integreret viden fra de vigtigste psykoterapeutiske skoler og anerkendte meditative traditioner, og vi har fundet, at vores opfattelse af det supramodale rum også kan begrundes ud fra moderne hjerneforskning.

Kurset er oplevelsesorienteret og tager udgangspunkt i deltagernes selvudvikling og arbejde med eget personligt materiale. På kurset anvender vi drømme, meditation, kropsarbejde og kreativt udtryk. Dette kombinerer vi med psykodynamisk forståelse og mindful kommunikation.

Metoden er udviklet gennem Ole og Lene Vedfelts mangeårige erfaring med grupper og egenterapi, meditation og selvudvikling. Vi mener, at mennesker er komplekse væsener med individuelle behov og udviklingsmuligheder, som kan fremelskes i en fælles opdagelsesproces.

Teorierne og metoderne er velbeskrevet og videnskabeligt begrundet i Ole Vedfelts bøger og artikler og nu også af psykoterapeuter, der er uddannede fra Vedfelt Instituttet. Vi integrerer de vigtigste aspekter af psykodynamiske metoder, Jungs analytiske psykologi, ressourceorienteret kropspsykoterapi, gestaltterapi og psykodrama og inddrager mindfulness og selvudviklings meditationer, bl.a. inspireret af Bob Moores og A. H. Almaas’ metoder. Dette er integreret i en system- og informationsteoretisk ramme under betegnelsen kybernetisk psykologi- og psykoterapi.

Det samlede forløb er på 80 timer og består i en kombination af teori, egenterapi og superviserede øvelser.

Tid: 4 forlængede weekends i 2020.

Fredag kl. 17.00-21.30, lørdage 9.30- ca.18.00 og søndage kl. 9.30-17.30

17.- 19. januar

21.- 23. august

13.- 15. november.

22.- 24. januar 2021 (ændret fra 24.4.-26.april 2020)

Der er to pauser af 15 minutters varighed henholdsvis formiddag og eftermiddag med the/kaffe. Frokostpausen varer 1¼ time.

 Sted: Gribskovvænget 29, Gadevang, 3400 Hillerød

Pris og betaling: Det samlede kursusgebyr er kr. 16.000,-

Kursusgebyret betales med depositum og to følgende rater til Danske Bank på

reg. 4448, konto 0004880358 v. Lene Vedfelt. Betaling mærkes med kursus nr. 20P08.

 

Depositum kr. 4.000,- 2. december 2019
1. rate   kr. 6.000,- 10. januar 2020
2. rate   kr. 6.000,- 9. november 2020

Tilmelding og betaling er bindende for hele kurset.

Det skal bemærkes, at man er forpligtet til at indbetale hele kursusafgiften på kr. 16.400,- uanset om man eventuelt bliver forhindret i at deltage.

Hvis kurset er overtegnet, bliver deltagelse afgjort ud fra indbetalingsdato for depositum

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Det supramodale rum – bindeleddet mellem krop, sjæl og ånd.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Event Details

Modtag vores nyhedsbrev