Årskursus 2020. Kan stå alene som faglig og personlig udvikling. Udgør også første år af vores 4-årige uddannelse.

Kategori:

Lær at bruge din ubevidste intelligens

(Dette kursus er overtegnet. Se i stedet: Grundkursus 2021)

Har du lyst til at komme videre i din personlige udvikling og lære dine egne skjulte udviklingsmuligheder at kende? Ønsker du at få mere dybde og nærvær i dine relationer? Vil du udvikle dine faglige kompetencer i arbejdet med andre mennesker?

Kurset er et afsluttet forløb og kan stå alene som faglig og personlig inspiration, men er desuden første år af Instituttets psykoterapeutuddannelse.

4 weekender i 2020 med Lene og Ole Vedfelt

Kursets temaer er:

Det ubevidste og drømmene – Meditation, Mindfulness og nærvær i relationer – Bevidst og ubevidst kommunikation – Tegneterapi –- Kroppen i psykoterapi.

Kurset består i en kombination af teori, egen udvikling/terapi og superviserede øvelser. Hvis du får lyst til at fortsætte, giver kurset adgang til Vedfelt Instituttets fortsætterkurser og til Instituttets kvalitetssikrede psykoterapeutuddannelse

Metoden er udviklet gennem Ole og Lene Vedfelts mangeårige erfaring med grupper og egenterapi, meditation og selvudvikling. Vi mener, at mennesker er komplekse væsener med individuelle behov og udviklingsmuligheder, som kan fremelskes i en fælles opdagelsesproces.

Kurset er oplevelsesorienteret. Det tager udgangspunkt i dit eget personlige materiale og giver samtidig konkrete redskaber til at arbejde med dig selv og dit forhold til omverden på forskellige niveauer. Det er en mesterlære som menneske.

Teorierne og metoderne er velbeskrevet og videnskabeligt begrundet i Ole Vedfelts bøger og artikler og nu også af psykoterapeuter, der er uddannede fra Vedfelt Instituttet. Vi integrerer de vigtigste aspekter af psykodynamiske metoder, Jungs analytiske psykologi, ressourceorienteret kropspsykoterapi, gestaltterapi og psykodrama og inddrager mindfulness og selvudviklings meditationer, bl.a. inspireret af Bob Moores og A. H. Almaas’ metoder. Dette er integreret i en system- og informationsteoretisk ramme under betegnelsen kybernetisk psykologi- og psykoterapi.

Kurset, som er på 80 timer, består i en kombination af teori, egen terapi og supervision i gruppe og det kan stå alene eller det kan udgøre første år af vores psykoterapeut uddannelse.

Kursuskode: 20P01

Tid:

4 forlængede weekends i 2020

fredage kl. 17.00-21.30, lørdage 9.30- ca.18.00 og søndage kl. 9.30-17.30

  1. modul 31.1. + 1.og 2. februar
  2. modul  8. – 10. maj (ændret til 15.-17. januar 2021)
  3. modul 14. – 16. august
  4. modul 6. – 8. november

Der er to pauser af 15 minutters varighed henholdsvis formiddag og eftermiddag med the/kaffe, brød og frugt. Frokostpausen varer 1¼ time. Medbring selv frokostpakke.

Sted:

Vedfelt Instituttet Gribskovvænget 29, Gadevang, 3400 Hillerød

Kurset er externat: Mulighed for overnatning i Hillerød og omegn

Pris, betaling og tilmelding:

Det samlede kursusgebyr er kr. 16.000,-
Kursusgebyret betales med depositum, og to følgende rater til Danske Bank på reg. 4448, konto 0004880358

Depositum kr. 4.000,-  1.12.2019

1. rate   kr. 6.000,- Senest 1.2.2020
2. rate   kr. 6.000,- Senest 15. november 2020

Tilmelding og betaling er bindende for hele kurset. Det skal bemærkes, at man er forpligtet til at indbetale hele kursusafgiften på kr. 16.000,- uanset om man eventuelt bliver forhindret i at deltage.

Vi vil bede dig være opmærksom på, ved indbetaling, at skrive dit eget navn og kursuskoden 20P01, da vi ellers kan have vanskeligt ved at identificere din indbetaling.

Gem venligst din indbetalingskvittering samt kursusbevis, som dokumentation for dine regnskaber.

Hvis kurset er overtegnet, bliver deltagelse afgjort ud fra indbetalingsdato for depositum Holdene bliver som regel fyldte hvorfor tidlig tilmelding tilrådes.

For ansøgere har vi brug for nogle oplysninger om personlig og professionel baggrund, herunder erfaringer fra egenterapi og personlig udvikling (individuelt eller i grupper). Max en A-4 side.

Spørgsmål og tilmeldning

Henvendelse til Lene Vedfelt.
info@vedfelt.dk eller på telefon 48 24 24 73

Telefontid: mandag og onsdag kl. 12.00-15.00

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Årskursus 2020. Kan stå alene som faglig og personlig udvikling. Udgør også første år af vores 4-årige uddannelse.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Event Details

Modtag vores nyhedsbrev