Heldagskursus i Nørre Snede

Vedfelt-metoden. Personlig udvikling, ubevidst intelligens og meditation. Introduktion i Jylland lørdag d. 31. August 2019

Heldagskursus fra 10.15 – 20.30

Vækstcenterets smukke kursushus i Nørre Snede danner ramme.

Udover at kurset er en introduktion til Vedfelt-metoden kan det også stå alene som faglig og personlig inspiration. Det kan også danne baggrund for afklaring af om deltagelse i årskursus med Lene og Ole Vedfelt i 2019 er noget for dig.

Kursets tema er ”den ubevidste intelligens” som er et helt central begreb i Vedfelts kybernetiske psykologi.

Hvis du har lyst til fordybelse i din personlige udvikling og lære dine egne skjulte udviklingsmuligheder at kende og hvis du ønsker at få mere dybde og nærvær i dine personlige og faglige relationer så kan kurset være noget for dig.

  • Det ubevidste og drømmene
  • Meditation
  • Mindfulness og nærvær i relationer
  • Bevidst og ubevidst kommunikation

Metoden er udviklet gennem Ole og Lene Vedfelts mangeårige erfaring med grupper og egenterapi, meditation og selvudvikling. Udgangspunktet er, at se mennesker som komplekse væsener med individuelle behov og udviklingsmuligheder, som kan fremelskes i en fælles opdagelsesproces.

Kurset er oplevelsesorienteret. Det tager udgangspunkt i dit eget personlige materiale og giver samtidig konkrete redskaber til at arbejde med dig selv og dit forhold til omverden på forskellige niveauer. Det er en mesterlære som menneske.

Teorierne og metoderne er velbeskrevet og videnskabeligt begrundet i Ole Vedfelts bøger og artikler og også af psykoterapeuter, der er uddannede fra Vedfelt Instituttet. Vi integrerer de vigtigste aspekter af psykodynamiske metoder, Jungs analytiske psykologi, ressourceorienteret kropspsykoterapi, gestaltterapi og psykodrama og inddrager mindfulness og selvudviklings meditationer, bl.a. inspireret af Bob Moores og A. H. Almaas’ metoder. Dette er integreret i en system- og informationsteoretisk ramme under betegnelsen kybernetisk psykologi- og psykoterapi.

Hvornår:Lørdag den 31.8. 2109 kl. 10.30 – 20.30

Forplejning:Der serveres boller og te til formiddagspausen samt vegetarisk frokost og aften måltid. Tilmelding: Send en mail tilvedfeltmail@gmail.com

Underviser: Torben Hansen. Uddannelsesleder, underviser og supervisor på Vedfelt Instituttet.

Pris for hele dagen inkl. te/kaffe/brød, frokost og aftensmad: Kr. 1250,-  Betaling sker samtidig med tilmelding via bankoverførsel til Arbejdernes Landsbank Reg.nr. 5379 Konto 0000337552

Tilmelding er bindende.

Overnatning kan bookes før og/eller efter kursusdagen hvis du har lang transport

 

 

 

Subscribe to our mailing list

* indicates required Navn * Email *