Ubevidst Intelligens. Kursus på Vækstcenteret Nørre Snede med Torben Hansen

Dagene går. Midt i livets travlhed glemmer vi måske det, der virkelig betyder noget for os. Det kan være relationer til familie og venner. Vores arbejdsliv og vores kreativitet. Vi kan være præget af bekymringer og håb om fremtiden eller vi kan fortrænge indre og ydre uløste konflikter.

Når vi aktivt forholder os til vores tanker, indre billeder, følelser og til nattens drømme, bringer vi os i kontakt med væsentlig information som kan hjælpe os i berøring med dybere livskvaliteter. I den kybernetiske psykologi kaldes det at åbne sig for den ubevidste intelligens.

Tilsyneladende uproduktive tanker og følelser kan ved et nærmere blik vise sig at være adgangskoder til ubrugte ressourcer. Drømme afspejler for eksempel mønstre, som ligger bag vores vågne handlemåder. De forholder sig til udfordringer her og nu, og de kan pege på fremtidige udviklingsmuligheder.

Udover elementer fra ’Vækstcenterpædagogikken’ er det metodiske udgangspunkt for kurset den integrerede psykoterapi og kybernetiske psykologi, som er beskrevet i Ole Vedfelts bøger og artikler

Kurset kombinerer processer relateret til selvudvikling med indsigt- og mindfulness-meditationer, superviserede øvelser, bevægelse og kreative udtryk.
Alle er velkomne, og du behøver ikke at kunne huske dine drømme for at deltage.

Pris: DKK 2.400 / Studiepris: DKK 1.500
Forplejning: DKK 330
Dato: 24-11-2017 kl. 10:00 – 26-11-2017 kl. 16:15   (Lignende kursus forventes at blive afholdt forår 2019, datoer følger)
Sted: Vækstcenteret, Gule sal
Underviser: Torben Hansen
Tilmelding:  Klik her

Subscribe to our mailing list

* indicates required Navn * Email *