Manden og hans indre kvinder

Manden og hans indre kvinder bogOle Vedfelts fik sit gennembrud som forfatter med bogen Det kvindelige i manden i 1985. Den handler om, hvordan enhver mand har ubevidste kvindelige sider, som bestemmer hans forhold til det andet køn, hans kærlighedsliv og evne til personlig kontakt, og som har indflydelse på hans humør og kreativitet. Her i sær koncentreret omkring første livshalvdel.

I lyset af Ole Vedfelts udvidede erfaring og den senere kønsrolle debat og køns forskning, blev Det kvindelige i manden opdateret og inddrog alle mandens livsfaser, samt spændende nye afsnit om parforhold og kvindelig psykologi. Den nye udgave udkom i 2003 med titlen: Manden og hans indre kvinder – mænd i alle livsaldre.

Bogen kan købes hos saxo, klik her.

ole_vedfeltOm forfatteren Ole Vedfelt

Ole Vedfelt er forfatter til storværker som; “Din guide til Drømmenes verden”, ”Ubevidst intelligens”, “Bevidsthed”, “Drømmenes Dimensioner” og “Det kvindelige i manden”. Bøgerne er i Danmark udkommet på Gyldendal, som ordinær udgave, bogklub og paperback, alle solgt i over 20.000 eksemplarer.

Alle har vundet international udbredelse og er blevet stærkt rost af anmeldere i dagblade og fagtidsskrifter her og i udlandet for deres faglige kvalitet og for at være ”nyskabende”, ”epokegørende” osv. og for samtidig at række ud til den alment interesserede læser.

Oversættelser til tysk og engelsk har været støttet af Statens Humanistiske forskningsråd. ”Drømmenes dimensioner” er eksempelvis blevet anerkendt som et internationalt standardværk og er udkommet på syv sprog blandt andet som paperback i USA år 2001 og England 2002 og senest i Sverige 2008 i alt over 100.000 eksemplarer..

Ole Vedfelts bog Manden og Hans Indre Kvinder er en omfattende beskrivelse af den mandlige udvikling i alle livets faser. Drømmenes dimensioner er i 2007 kommet i en ny stærkt udvidet udgave se nedenfor.

Ole Vedfelt har derudover været lærer ved en lang række psykoterapeutiske uddannelser, samt holdt kurser for og superviseret læger, pædagogisk psykologiske rådgivninger og andre professionelle hjælpere. Talrige videnskabelige artikler i anerkendte videnskabelige tidsskrifter, bidrag til antologier og leksika, kronikker m.m. Har som formidler til ikke-fagfolk holdt massevis af foredrag, optrådt i radio og TV, og lavet kortfilm om psykoterapi. Har også fundet tid til at skrive en roman og et skuespil.