Drømme og meditation. Kursus for psykologer og psykoterapeuter, Vækstcenterets kursushus, Nørre Snede. 5 hele dage i 2019/2020

_MG_9779

Hvad stiller du op med dine klienters drømme? 

Fagligt og personligt inspirerende halvårs-kursus.

5 hele dage primært for psykologer og psykoterapeuter og psykologi- psykoterapeutstuderende. (eller andre behandlere med relevante erfaringer)

Dine klienters drømme er vigtige. At bruge drømmene i dit arbejde som psykolog eller psykoterapeut åbner til en mangefoldighed af muligheder i terapien. Men mange behandlere føler sig usikre på, hvordan de kan bruge drømmemateriale i deres arbejde.

Måske har du på din uddannelse til psykoterapeut eller psykolog kun haft få timer om emnet.  Måske har du ikke arbejdet med dine egne drømme og føler dig derfor usikker på at bringe klientens drømme ind i terapilokalet.

Det er berigende at arbejde med drømme. I hverdagens travlhed glemmer vi nemt det, der virkelig betyder noget for os. Det kan være relationer til familie, venner, kolleger, bekymring og håb om fremtiden eller gamle, uløste konflikter.

Drømmene peger på det vi i hverdagen er tilbøjelige til at overse. Og drømme peger på overordnede livsmuligheder. Derfor kan vi gøre drømmene til en vigtig ressource i vores liv. Drømmene er en væsentlig del af det, der i den kybernetiske psykologi kaldes ubevidst intelligens.

Når vi arbejder med klienters drømme, er det vigtigt at være i proces med egne drømme. Kurset henvender sig derfor til dig, der ønsker at arbejde med egne drømme og din egen proces for dermed at opnå personlige erfaringer, som siden kan omsættes i arbejdet med klienter.

Kurset består i en kombination af teori, procesarbejde/terapi, indsigtsmeditationer og meditationer, der træner den neutrale iagttagelsesevne samt superviserede øvelser.

”Drømme bringer os i overensstemmelse med det væsentlige i tilværelsen. Tager vi drømmene alvorligt, bliver de som en aldrig svigtende ven, der viser os nye veje og peger på ukendte sider af os selv og vores forhold til verden omkring os” (Vedfelt 2012).

Det teoretiske udgangspunkt er Ole og Lene Vedfelts integrerede psykoterapi, hvor de klassiske drømmeskoler fra Freud, Jung og mange flere integreres i en samlet teoretisk ramme kaldet den kybernetiske psykologi. Den kybernetiske psykologi er beskrevet i Ole Vedfelts mange anmelderroste bøger og artikler, samt i den nyligt publicerede antologi “Det ubevidstes potentiale – kybernetisk psykologi i anvendelse”.

Hvis du ikke eller kun sjældent husker drømme kan du sagtens deltage alligevel.

Kurset forløber over 5 dage fra kl. 10.15 – 16.30

Tilmelding: Send en mail til vedfeltmail@gmail.com

Hvornår: 2019/2020:  Kursusdage afholdes følgende onsdage; 28. august, 18. september, 20. november 2019, samt 8. januar og 05. februar 2020

Sted: Vækstcenterets kursushus, Solbakkevej 15, 8766 Nørre Snede

Underviser: Torben Hansen. Uddannelsesleder, underviser og supervisor på Vedfelt Instituttet.

Overnatning kan arrangeres før og/eller efter kursusdagen hvis du har lang transport.

Pris for alle 5 dage inkl. te/kaffe/brød og frugt: kr. 5500,- som betales i 2 rater.

  1. rate udgør depositum: Kr. 2750,-  betales ved tilmelding senest d. 01. juni 2019.
  2. rate: kr. 2750,-  senest 01. august 2019.

Indbetales via bankoverførsel til Arbejdernes Landsbank Reg. nr. 5379 Konto 0000337552

Tilmelding er bindende.

Subscribe to our mailing list

* indicates required Navn * Email *