Din guide til drømmenes verden – Ole Vedfelt – 2012

ole vedfelt - din guide til drømmenes verden_0_1Vedfelt, Ole (2012): Din guide til Drømmenes verden. 333 sider. Illustreret. Gyldendal, København.

Drømme handler om det, som er vigtigt for os. Det er gammel visdom, og det kan bekræftes med større klarhed, indsigt og anvendelighed af moderne forskning.
Nat efter nat afprøver drømmene vore inderste holdninger og motiver på et sikkert sted og giver inspiration til at udfolde vore optimale udviklingsmuligheder.

I DIN GUIDE TIL DRØMMENES VERDEN beskriver Ole Vedfelt drømmene, som en uudtømmelig kilde til kreativitet, der bryder med hverdagens rutinetænkning. Bogen indeholder:

– En introduktion til de vigtigste drømmeteorier og –metoder
– En beskrivelse af drømmenes 10 vigtigste egenskaber og en praktisk vejledning til, hvordan man trin for trin kan arbejde med sine drømme.
– Et omfattende drømmeleksikon med forslag til tolkninger af de vigtigste drømmesymboler og -temaer

Bogen henvender sig til alle, der ønsker et kvalificeret indblik i drømmenes forunderlige verden og at få del i de resurser, de rummer.

Bogen kan købes hos saxo, klik her.

Anmeldelser af bogen

Ole Vedfelts seneste bog Din guide til drømmenes verden  er blevet mødt med fremragende anmeldelser fra et stort spektrum af interessegrupper. I fagblade som Psykolognyt, Psykoterapeuten og Bogens verden bliver forfatteren rost til skyerne for sin viden og formulerings evne. Af de fine anmeldelser i dagspressen og magasiner fremgår det at bogen er blevet modtaget med interesse og begejstring af den almindelige læser.

Anmeldelse fra Psykolognyt.

Anmeldelse fra Bog magasinet.

Anmeldelse fra fagbladet Psykoterapeuten.

Interview: Derfor skrev jeg din guide til drømmenes verden.

Artikel fra Fyns Stifttidende om drømme.

Anmeldelse fra Kristeligt dagblad.

Artikel fra hendes verden om drømme.

Artikel fra magasinet Gravid.

Artikel fra magasinet lime.

Ole vedfeltOm forfatteren Ole Vedfelt

Ole Vedfelt er forfatter til storværker som Din guide til Drømmenes verden, Ubevidst intelligens, Bevidsthed, Drømmenes Dimensioner og Det kvindelige i manden. Bøgerne er i Danmark udkommet på Gyldendal, som ordinær udgave, bogklub og paperback, alle solgt i over 20.000 eksemplarer.

Alle har vundet international udbredelse og er blevet stærkt rost af anmeldere i dagblade og fagtidsskrifter her og i udlandet for deres faglige kvalitet og for at være ”nyskabende”, ”epokegørende” osv. og for samtidig at række ud til den alment interesserede læser.

Oversættelser til tysk og engelsk har været støttet af Statens Humanistiske forskningsråd. Drømmenes dimensioner er eksempelvis blevet anerkendt som et internationalt standardværk og er udkommet på syv sprog blandt andet som paperback i USA år 2001 og England 2002 og senest i Sverige 2008 i alt over 100.000 eksemplarer..

Ole Vedfelts bog Manden og hans indre kvinder er en omfattende beskrivelse af den mandlige udvikling i alle livets faser. Drømmenes dimensioner er i 2007 kommet i en ny stærkt udvidet udgave se nedenfor.

Ole Vedfelt har derudover været lærer ved en lang række psykoterapeutiske uddannelser, samt holdt kurser for og superviseret læger, pædagogisk psykologiske rådgivninger og andre professionelle hjælpere. Talrige videnskabelige artikler i anerkendte videnskabelige tidsskrifter, bidrag til antologier og leksika, kronikker m.m. Har som formidler til ikke-fagfolk holdt massevis af foredrag, optrådt i radio og TV, og lavet kortfilm om psykoterapi. Har også fundet tid til at skrive en roman og et skuespil.